Vodafone Red Samsung Galaxy Note 35TL Kampanyası - Detay

Vodafone Red'in başlatmış olduğu Samsung Galaxy Note 35TL Kampanyası kapsamında Samsung Galaxy Note 3 Vodafone Red tarifelerine ek ayda 35 TL'den başlayan ek ödemeler ile Vodafone Red avantajları sizi bekliyor.


Vodafone Red Samsung Galaxy Note 35TL Kampanyası

Vodafone Red'in başlatmış olduğu Samsung Galaxy Note 35TL Kampanyası kapsamında Samsung Galaxy Note 3 Vodafone Red tarifelerine ek ayda 35 TL'den başlayan ek ödemeler ile Vodafone Red avantajları sizi bekliyor. Galaxy Note 3?e Vodafone Red Elite tarifesiyle sahip olan üyelerine Galaxy Gear akıllı saat, Vodafone Red tarifesiyle alan üyelerine ise orjinal Samsung S-View kılıf Bedava hediye edilecektir.

Ayda 35 TL?den başlayan fiyatlarla

Hayatınızın hikayesini Samsung Galaxy Note 3 ile tasarlayın.

Kamera: 13 MP Arka Kamera

İşletim Sistemi: Android 4.3 Jelly Bean

İşlemci: 8 Çekirdekli İşlemci (1.9 GHz Dört + 1.3 GHz Dört)

Ekran Boyutu: 5.7 inç Full HD Super Amoled Ekran


Vodafone Red Samsung Galaxy Note 35TL Kampanyası stoklarla sınırlıdır.

Üyeler Red Elite üzerine 65 TL, Red üzerine 80 TL, Red Classic üzerine 90 TL, Genç Avantaj Ekstra üzerine 95 TL ek ödeme karşılığında Samsung Galaxy Note 3 sahibi olabilecektir.

-Son 12 aydır faturalı Vodafone abonesi olan, son 12 aydır "dondurulmuş veya iptal" statüsüne girmemiş olan, son 6 aylık faturaları toplamı en az 150 TL olup son 6 aydır kısıtlandıktan sonraki 5 gün içerisinde faturaları ödemiş olan aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir. Vodafone Red Samsung Galaxy Note 35TL Kampanyası kapsamında Vodafone Cep Merkezleri'nden yapılacak satışlarda Vodafone tarafından belirlenmiş olan kurallara uymayan üyeleri belirlenmiş 12 aylık bedeli anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla ödeyeceklerdir; abonelerin kendisine ya da üyeliği aynı soyada sahip bir yakınına ait olması gereken kredi kartlarından çekilen bu tutarlar 12 ay süresince eşit olarak faturalarından düşecektir. Numara Taşıma ile gelen aboneler ve yeni aktivasyon yapan aboneler kampanyadan yalnızca kredi ile yararlanabilecektir.Yeni aktivasyon ile gelen abonelerin KK kampanayalardan yararlanabilmeleri için 6 aydır VF üyesi olmaları gerekmektedir.

Kredi kartsız katılma koşullarını sağlamayan üyesi kredi kartlarından 1200 TL 12 eşit taksitte çekilecektir.

Vodafone Red Samsung Galaxy Note 35TL Kampanyası kapsamında Samsung Galaxy Note 3?ün Vodafone?a maliyeti 2055 TL?dir. Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir.

İlgili Vodafone Red Samsung Galaxy Note 35TL Kampanyası bireysel üyeleri için geçerlidir.

Vodafone Red Samsung Galaxy Note 35TL Kampanyası süresi Res Classic, Red ve Red Elite ve Genç Avantaj Extra tarifeleri için 24 ay; Red Elite tarifesi için ise ayrıca 36 aydır.

Üyesi seçmiş olduğu tarifenin esasları mevcuttakiyle aynıdır, tarife detaylarına vodafone.com.tr sayfasından erişilebilir.

İlgili paketin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik ücretleri ayrıca ücretlendirilir.

Yurtdışı kulanımlarda standart roaming tarifesi geçerli olur.

Üyeleri üzerinde ileri tarihli paket değişikliği varsa fakat aboneler kampanyaya bu ileri tarihli paket ile giriş yapmak istiyorsa, üyeleri ancak ileri tarihli paket değişiklikleri tamamlandıktan sonra kampanyaya giriş yapabilirler.

Bireysel üyeleri kampanyaya dahil olan belirtilen bireysel tarifeler arasında geçiş yapabilirler. Ancak üyeleri paketler arası geçiş yapmalarına belirli kurallar karşılığında izin verilmektedir:

Genç Avatja extra paketinden Red Clasic, Red veya Red Elite paketine

Red Classic paketinden Red veya Red Elite paketine

Red paketinden Red Elite paketine geçebilir

Vodafone Red Samsung Galaxy Note 35TL Kampanyası Detayları bilgi için Tıklayınız.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları