Vodafone Samsung Galaxy Pocket Ayda 1 TL Kampanyası - Detay

Vodafone'nin başlatmış olduğu bu avantajlı kampanya kapsamında akıllı telefona ayda 1 TL'ye terfi etmek çok kolay.


 Vodafone Samsung Galaxy Pocket Ayda 1 TL Kampanyası

 Vodafone'nin başlatmış olduğu Samsung Galaxy Pocket Kampanyası kapsamında Tarifeye ek ayda 1 TL?den başlayan fiyatlarla almak mümkün. Vodafone'nin başlatmış olduğu bu avantajlı kampanya kapsamında bu akıllı telefona terfi etmek çok kolay.Üstelik Özellikleri saymakla bitmiyor İşletim Sistemi: Android Ice Cream Sandwich, İşlemci: 850 Mhz, Kamera: 2 MP, Ekran Boyutu: 2.8?? gibi birbirinden farklı özelliklere kampanya kapsamında sahip olmanız mümkün.Hemde, içerisinde internet olmayan tarifelerde 2 ay boyunca 250 MB Süper İnternet denemeniz için bedava.


Samsung Galaxy Pocket Genel Özellikler
İşlemci 850 Mhz İşlemci
İşletim Sistemi Android Ice Cream Sandwich İşletim Sistemi
Ağırlık 97 gr
Ekran Özellikleri 2,8? kapasitif dokunmatik ekran
Boyutları (mm) 103,9 x 57,9 x 11,98 mm
Hafıza & Pil
Dahili/Harici hafıza
3 GB dahili RAM:512 MB micro SD kart desteği
Kamera Özellikler 2 MP Kamera
Bağlantı Wireless (Wi-Fi 802.11b/g/n), Bluetooth® 3,0
Multimedya Radyo

 Vodafone Samsung Galaxy Pocket Ayda 1 TL Kampanyası Detayları

Üyeler Cep Avantaj 500 üzerine 9 TL, Cep Avantaj 1000 üzerine 5TL, Cep Avantaj 1500 üzerine 1 TL, Red Classic üzerine 1 TL, Red üzerine 1 TL, Red Elite üzerine 1 TL, Cep Kamu Maksi üzerine 5 TL, Cep Kamu Midi üzerine 10 TL, Cep Kamu Mini 10 TL üzerine, Cep Çiftçi 40 üzerine 5 TL, Cep Çiftçi 30 üzerine 10 TL, Cep Çiftçi 20 üzerine 10 TL, Genç Avantaj üzerine 10 TL, Genç Avantaj Ekstra üzerine 7 TL, Hesabı Bilen üzerine 10 TL, Hesabını Bilen Midi üzerine 9 TL, Faturayı Aşmayan üzerine 10 TL, Hesabını Bilen 500 üzerine 9 TL ek ödeme karşılığında yenilenen Samsung Galaxy Pocket (S5301) sahibi olabilecektir.

Son 6 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve son 6 aylık faturaları toplamı en az 150 TL olup faturalarını düzenli ödeyen üyeler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir. Bu kriterleri sağlamayan aboneler ile Numara Taşıma ile gelen aboneler Vodafone tarafından belirlenen tutarları,  Vodafone Samsung Galaxy Pocket Ayda 1 TL Kampanyası kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler.

Kredi kartsız katılma koşullarını sağlamayan abonelerin kredi kartlarından 99 TL, 12 eşit taksitte çekilecektir.

 Vodafone Samsung Galaxy Pocket Ayda 1 TL Kampanyası kapsamında yenilenen Samsung Galaxy Pocket (S5301)?ın Vodafone?a maliyeti 319 TL? dir. Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir.

İlgili kampanya bireysel üyeler için geçerlidir.

 Vodafone Samsung Galaxy Pocket Ayda 1 TL Kampanyası taahhüt süresi 24 aydır.

Üyenin seçmiş olduğu tarifenin esasları mevcuttakiyle aynıdır, tarife detaylarına vodafone.com.tr sayfasından erişilebilir.

 Vodafone Samsung Galaxy Pocket Ayda 1 TL Kampanyası dahil olan abonelerin 3G servisi otomatik olarak açılacaktır.

Üyenin tarife kapsamında kazandığı dakikalar, SMS?ler ve veri üçüncü şahıslara transfer edilemez; kullanılmayan dakika, SMS ve veri bir sonraki aya devretmez.

İlgili paketin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik ücretleri ayrıca ücretlendirilir.

Yurtdışı kulanımlarda standart roaming tarifesi geçerli olur.

Abonelerin üzerinde ileri tarihli paket değişikliği varsa fakat aboneler kampanyaya bu ileri tarihli paket ile giriş yapmak istiyorsa, üyenin ancak ileri tarihli paket değişiklikleri tamamlandıktan sonra kampanyaya giriş yapabilirler.

 Vodafone Samsung Galaxy Pocket Ayda 1 TL Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları