Vodafone Sevgiler Günü 2 Telefon 99TL Fırsatı - Detay

Sevgiler Günü 2 Telefon 99TL Fırsatı kampanya kapsamında Özel Sevgililer Günü promosyonu ile 4.5G Uyumlu Telefonlardan Biri Size, Diğeri Sevdiğinize.


Vodafone Sevgiler Günü 2 Telefon 99TL Fırsatı

Vodafone'in başlatmış olduğu Sevgiler Günü 2 Telefon 99TL Fırsatı kampanya kapsamında Özel Sevgililer Günü promosyonu ile 4.5G Uyumlu Telefonlardan Biri Size, Diğeri Sevdiğinize.

Vodafone Sevgiler Günü 2 Telefon 99TL Fırsatı Detayları


Bu avantajlı kampanya kapsamında özel promosyon kalpleri kazanmaya hazırlanan Vodafone, Samsung Galaxy A3 (2016), A5 (2016) veya A7 (2016) alan üyeler, Samsung Galaxy A3 (2016), A5 (2016), A7 (2016), J5 veya J7?yi ikinci cihaz olarak aynı taahhüt ve faturada ödemek üzere taksitlendirme imkanı sunuyor.

Vodafone Sevgiler Günü 2 Telefon 99TL Fırsatı , hem kendinize hem de sevdiğinize alacağınız iki ayrı telefona ayda 99 TL?den başlayan taksitlerle sahip olabilir ve sevgilinize en güzel hediyeyi verebilirsiniz.

Promosyon detayları 24 ay süresince Red xSmall, Red Classic, Red Classic Extra, Red Red Extra, Red Elite Extra, Red Small, Red Medium, Red Large, Red Elite, Faturalı Esnek ve Faturalı Esnek Extra; 36 ay süresince Red Classic, Red Classic Extra, Red Extra ve Red Elite Extra, Red Small, Red Medium, Red Large, Red Elite, Kamu Kırmızı Akıl Küpü ve Kamu Mavi Akıl Küpü tarifelerinden birini kullanmayı taahhüt eden üyeler  her bir tarife için ayrı ayrı belirlenmiş aylık ek ödemeler karşılığında promosyon dahilinde sunulan telefonun sahibi olabileceklerdir.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları