Vodofone ile Smart Tab II 10, 1,5 TL Kampanyası - Detay

Vodofone ile Yeni Vodafone Smart Tab II 10, 1,5 TL'den başlayan fiyatlar ile bu Kampanyada Vodofone müşterilerini bekliyor.


Vodofone ile Smart Tab II 10, 1,5 TL Kampanyası

Vodofone ile Yeni Vodafone Smart Tab II 10, 1,5 TL'den başlayan fiyatlar ile bu Kampanyada Vodofone müşterilerini bekliyor.Hemde Lenovo kalitesiyle Yeni Vodafone Smart Tab II 10?? tabletler, zengin uygulama içeriğiyle çok cazip fiyatlar ile sunulmaktadır.Vodofone ile Smart Tab II 10, 1,5 TL Kampanyası 31.05.2013 tarihine kadar geçerlidir.

Vodofone ile Smart Tab II 10 Kampanyası Detayları

Vodafone Smart Tab II 10?? Lenovo kalitesiyle, zengin uygulama içeriğiyle, günde 1,5 TL?den başlayan fiyatlarla...
Digiturk Play ile Spor Toto Süper Lig maçları sezon boyu canlı yayın heyecanıyla izlemek Bedava!
Vodafone Ekstra?ya tıklayın, zengin uygulama dünyasını keşfedin. Sadece size özel fırsatlardan yararlanın.
Önceden yüklenmiş oyunları oynayın, sosyal ağlarınızı kontrol edin, gündemi yakalayın, alışveriş yapın.
10 inç Vodafone Smart Tab 10?? ince ve hafif tasarımıyla kolayca çantanızda taşıyın.
1280x800 Piksel ile maçları, dizileri, filmleri yüksek çözünürlükle izleyin.
Ice Cream Sandwich 4.0 ve 1.5 GHz çift çekirdekli işlemcisiyle daha hızlı olun.
16 GB dahili hafızasıyla anılarınızı tabletinizde taşıyın.
5 MP kamerasıyla fotoğraflarınızı paylaşın.
3G internet bağlantısıyla gittiğiniz yerde bağlantı sizinle olsun.
Dosyalarınızı aktarmak için USB kablonuzu yanınında taşıyın.
HDMI/DLNA ile televizyona bağlantısıyla dizileri kaçırmayın.
10 saat dayanan pil ömrü ile kesintisiz eğleceyi yaşayın.

Kutunun İçindekiler

Kullanım klavuzu
Cihaz & Batarya
USB Kablosu
Şarj Cihazı
Garanti Belgesi

Genel Özellikler
İşlemci Hızı
Qualcomm 8260A Çift çekirdek 1.5GHz
İşletim Sistemi
Android ICS 4.0
Görüntü & Boyut
Ekran boyutu 10 inç
Çözünürlük 1280 x 800 piksel
Ağırlık
580 gr
Dokunmatik ekran
Hafıza & Pil
Dahili/Harici hafıza 16 GB
Kamera & Video
Kamera 5 MP
İkinci kamera
Bağlantı 3G
Wi-Fi Wi-Fi Hotspot
Bluetooth USB
Dahili GPS
2G Frekans Bandı GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Frekans Bandı
HSDPA 2100
Takvim ve kontak senkronizasyon
Multimedya
Müzik çalar
Oyun
Arama ve Mesajlaşma
Görüntülü arama
Anlık mesajlaşma
Internet ve email
Adobe Flash desteği
Web tarayıcı
Diğer
Takvim
Alarm


Vodofone ile Smart Tab II 10, 1,5 TL Kampanyası özel İnternet Paketlerinin aylık kullanım limitlerine ulaşılması durumunda fatura dönemi sonuna kadar bağlantı hızı "1" Kbps?ye düşer, internet bağlantısı sonlandırılır ve paket aşım ücreti uygulanmaz. Ancak Vodofone üyeleri aynı dönem içerisinde yeni paket satın aldıklarında (saatlik, günlük ya da haftalık) veya bir sonraki fatura dönemlerinde tekrar internete bağlanabilirler.

Vodofone üyeleri taahhüt süresinin son ayında, en geç hesap kesim döneminde, taahhüt süresinin bitmesinin ardından hattına tanımlı paketini değiştirmeyi talep etmediği durumda, taahhüt süresini takip eden dönemde kampanya kapsamında hattına tanımlanmış olan internet paketinin güncel indirimsiz fiyatı üzerinden ücretlendirilmeye devam edilecektir.

Üyeler pakete yeni abone olmaları durumunda kampanyaya giriş anlık olup, ilk girişlerde ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp"eşit olarak bölünmüş" kullanıma sunulur. Mevcut data paketi kullanıcılarının kampanyaya girişleri ise dönem sonu itibariyle olacaktır. Cihaz taksidi ise tam olarak bölünmeden yansır.

Dönem içerisinde yapılan paket iptal işlemleri fatura kesim tarihinde gerçekleşir, Vodofone üyeleri iptal işlemi yaptığında fatura kesim tarihine kadar hizmetten yararlanmaya devam edip servis ücretini öder.

İlgili paketin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik ücretleri ayrıca ücretlendirilir.
Yurtdışı kulanımlarda standart roaming tarifesi geçerli olur.

İlgili fatura dönemi içerisinde kampanya kapsamında kullanılmayan kapasite bir sonraki aya devretmez. Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinden düşer.

Vodofone ile Smart Tab II 10, 1,5 TL Kampanyasından yararlanacak müşteriler sadece anlaşmalı bankaların kredi kartıyla kampanyaya dahil olabileceklerdir.
Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir.

Bireysel müşteri numarasına bağlı 1 abonelik (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan faydalanabilir.
Hattın iptal edilmesi, dondurulması, devredilmesi, faturasız hatta çevrilmesi, ve/veya numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçilmesi, kampanyaya özel internet paket kullanım aboneliğinin iptal edilmesi durumunda hediye data kullanım hakkı iptal edilecekve aboneye cezai şart tutarı yansıtılacaktır.

Cezai şart tutarı, cihazın taahhütname imza edildiği tarihte Vodafone tarafından belirlenen Promosyondan özel son kullanıcı fiyatından, kampanyaya aykırı durumun meydana geldiği tarihe kadar cihaz taksit bedeli altında yapılmış ödemelerin düşülmesi suretiyle, kurumun cezai şartlarla ilgili kararına uygun olarak hesaplanacaktır; bu bedele ayrıca paket bedeli üzerinden yapılmış indirimler de eklenecektir.

Vodofone ile Smart Tab II 10, 1,5 TL Kampanyasından kredi kartlı olarak yararlanacak Vodofone üyeleri için abone Promosyondan ilk 12 ay içerisinde çıkmışsa 12 aya kadarki dönemde hesaplanan cezai şart avans olarak abonenin faturasına yansıtılacak ve bu tutar bankadan tahsil edilecektir, geri kalan 12 aya ait cezai tutar ise Vodofone üyeleri çıkacak ilk faturasına yansıtılacaktır. Kredi kartsız yararlanan Vodofone üyeleri cezai şart tutarı Vodofone üyeleri çıkacak ilk faturasına yansıtılacak ve aboneden tamamı tahsil edilecektir.

Vodofone üyeleri tarife kapsamında kazandığı aylık hediye veri kullanımı üçüncü şahıslara transfer edilemez.
İlgili paketi, eğer 3G abonesi iseniz ve cihazınız 3G'yi destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz.
Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
Abonelerin sms ve/veya ses kullanımları ve/veya bu paket haricinde eş zamanlı olarak kullanabilecekleri mobil internet paketleri kullanımları faturada ayrıca ücretlendirilecektir.

Vodofone ile Smart Tab II 10, 1,5 TL Kampanyası kapsamında, Vodafone Smart Tab II 7" Tablet'in Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'ye maliyeti 631 TL; Vodafone Smart Tab II 10" Tablet'in Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'ye maliyeti 991 TL'dir.
Kampanya kapsamında sunulan cihazla ilgili teknik sorunlarda üretici,ithalatçı, distribütör firmanın garanti şartları geçerlidir; Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ve Vodafone Teknoloji Hizmetleri A.Ş.'nin hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Vodofone üyeleri eğer Digiturk Play üyeliği yok ise Digiturk tarafında saklı tutulacak kimlik bilgilerinin girişi sağlanarak ücretsiz üyelik başlatılabilir. 2012-2013 Spor Toto Süper Lig sezonu bitiminden sonra hediye paket kendiliğinden geçerliliğini yitirecektir. Hediye paket sadece belirtilen maçların canlı yayınlarını içerecektir. Digiturk Play?de yayınlanan içeriklerin ticari amaçlı veya illegal yollarla kullanmasının tespiti neticesinde abonenin Digiturk Play üyeliği sonlandırılacak ve hediye paketi kullanılamaz duruma getirilecektir.

Vodofone ile Smart Tab II 10, 1,5 TL Kampanyası  kapasmında verilen Digiturk Play hediyesi ile ilgili çıkacak teknik sorunlardan firmanın garanti şartları geçerlidir; Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ve Vodafone Teknoloji Hizmetleri A.Ş.'nin hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır.Taahütname için tıklayın.Vodofone ile Smart Tab II 10, 1,5 TL Promosyondan 31.05.2013 tarihine kadar geçerlidir.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları