D-Smart Yalın İnternet Kampanyası - Detay

D-Smart

Telefon hizmeti olmadan mevcut internet tarifesine aylık 15TL farkı ödeyerek Yalın İnterneti sahibi olabilirsiniz. Hem de 24 ay taahhüt verirseniz aylık 10 TL fark ödeyerek sahip olabilirsiniz.


D-Smart Yalın İnternet Kampanyası

D-Smart'ın başlatmış olduğu Yalın İnternet Kampanyası kapsamında Telefon hizmeti olmadan mevcut internet tarifesine aylık 15TL farkı ödeyerek Yalın İnterneti sahibi olabilirsiniz. Hem de 24 ay taahhüt verirseniz aylık 10 TL fark ödeyerek sahip olabilirsiniz.

D-Smart Yalın İnternet Kampanyası şartları :

Promosyon 24 Ay Taahhütlüdür.

D-Smart Yalın İnternet Kampanyası kapsamında D-Smart Net Aktivasyon bedeli yoktur.

Kablolu modem 1x24 TL, Kablosuz Modem 2x24 TL olarak taksitlendirilir.

D-Smart iç kurulum bedeli ilk fatura 40 TL ya da 2TLx24 ay olarak taksitlendirilir.

Dış kurulum ücreti tüketiciye aittir.

D-Smart Yalın İnternet Kampanyası satışlarında Modem zorunludur.

D-Smart Yalın İnternet Kampanyası Detayları


?ISS Taahhüt Bozma Bedeli Uygulaması? Koşullar: Uygulama yalnızca diğer operatörlerden taahhütünü bozarak D-Smart?a geçiş yapan yeni müşteriler için geçerlidir.

Uygulama dahilinde yalnızca D-Smart + Limitsiz promosyonuna yararlanılabilir.

İndirimin uygulanması için, öncelikle eski operatöre taahhüt bozma bedeli faturası müşteri tarafından ödenir.

Ödenen fatura ve ödeme belgesi D-Smart aktivasyon tarihinden itibaren 60 gün içerisinde D-Smart müşteri hizmetlerinin 0212 478 0 555 numarasına fakslanır. Gönderilen faturadaki isim ile D-Smart üyeliğin aynı kişi üstüne olması gerekir.
Fatura ve ödeme belgesi onaylandıktan sonra indirim üyenin tarifesine tanımlanır ve 24 ay boyunca üyenin faturasına indirim olarak yansıtılır.

Taahhüt bozma indirimi maksimum 120 TL olup, maksimum tutarın üstündeki taahhüt bozma bedeli faturaları için 120 TL indirim olarak girilir.

D-Smart Yalın İnternet Kampanyası dahilinde yalnızca internet hizmeti için  ödenilecek taahhüt bozma bedeli karşılanacaktır.

Üye 24 ay taahhüt süresinden önce D-Smart?tan cayması durumunda verilen tüm indirimler ve taahhüt bozma indirimleri de üyeye faturalandırılır.


D-Smart Yalın İnternet Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer D-SMART Kampanyaları


D-Smart GO Kart Kodu Fırsatı

D-Smart GO Kart Kodu FırsatıD-Smart GO 2022 paketleri uygun fiyatlar ile sizlerle!...

Devamı...

D-Smart GO Paketleri

D-Smart GO PaketleriD-Smart GO ile D-Smart keyfini doyasıya yaşayın diye Film Dizi Paket ve Mega Paket aylık paketleri ile avantajlı fiyatlarla!...

Devamı...

Film Dizi Paketi + Fiber İnternet Kampanyası

Film Dizi Paketi + Fiber İnternet Kampanyası24 Mbps'e kadar limitsiz fiber internet + Film Dizi Paketi ayda 89,90 TL! Üstelik ilk ay Mega Paket Kanalları ve Tüm Ek Paketler Hediye! ...

Devamı...

D-Smart Tüm Kanallar Kampanyası

D-Smart Tüm Kanallar Kampanyası24 ay boyunca spor, film, dizi, belgesel, çocuk, yaşam içerikleriyle dolu tüm kanallar "D-Smart Tüm Kanallar" kampanyasında aylık 39,90 TL'ye! Üstelik abonelik boyunca D-Smart GO hediye....

Devamı...

Tüm D-SMART Kampanyaları