PASSOLİG %10 İndirim Kampanyası - Detay

1-31 Ekim tarihleri arasındaki harcamalarınızın 250 TL ve üzeri olması durumunda Kasım ayının ilk haftası kartınıza indirimleriniz yansıtılacaktır.


PASSOLİG %10 İndirim Kampanyası

PASSOLİG'in düzenlemiş olduğu %10 İndirim Kampanyası kapsamında 250 TL ve üzeri harcamalarınızın %10?u PASSOLİG'den hediye. Bu avantajlı kampanya kapsamında 1-31 Ekim tarihleri arasındaki alışverişlerinizde 250 TL ve üzeri olması durumunda Kasım ayının ilk haftası kartınıza yansıtılacaktır.

PASSOLİG %10 İndirim Kampanyası Detayları


Promosyondan yararlanmak isteyen PASSOLİG aboneleri 1-31 Ekim 2014 tarihleri arasında indirimlerden faydalanacaklardır.

PASSOLİG %10 İndirim Kampanyası Sektör ayrımı yapmadan bir ay boyunca tüm harcamalarınızın 250 TL?yi aşması durumunda, harcama toplamının %10?u kadar indirim kazanılacaktır.

Promosyon PASSOLİG Kredi Kartı, PASSOLİG Banka Kartı ve PASSOLİG Cüzdan Ön Ödemeli Kart için geçerlidir.

PASSOLİG %10 İndirim Kampanyası katılmak için cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne KAZAN yazıp 6033?e SMS göndermeniz gerekmektedir.

Promosyon kapsamında 1-31 Ekim tarihleri arasındaki harcamalarınızın 250 TL ve üzeri olması durumunda Kasım ayının ilk haftası kartınıza yansıtılacaktır.

Her müşteri en fazla 50 TL indirim kazanabilecektir.

İşlem iadeleri ve işlem iptalleri promosyon kapsamına dahil edilmeyecek olup, toplam tutardan düşülecektir.

Nakit avans işlemleri promosyon dahil değildir.

Bu avantajlı promosyon, üye işyerinde devam etmekte olan bir başka PASSOLİG Kart kampanyası ile birleştirilemez.

Promosyona katılacak ve indirim kazanan müşterilerimizin kartının kullanıma açık durumda olması ve kampanya tarihi itibari ile kredi kartlarını kullanmasını engelleyen herhangi bir durumun olmaması gerekmektedir.


PASSOLİG %10 İndirim Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer PassoLig Kampanyaları


Passolig?den Maç Bileti Fırsatı

Passolig?den Maç Bileti FırsatıBu kampanyada maç biletinin 50 TL'si Passolig'den! ...

Devamı...

PassoLig Kart Sahiplerine Vestel'den % 15 İndirim Fırsatı!

PassoLig Kart Sahiplerine Vestel'den % 15 İndirim Fırsatı! PassoLig kartına sahip olan kişiler vestel.com.tr adresinden 43'' ve üzeri TV ve tüm cep telefonu alışverişlerinde % 15 indirim fırsatı yakalıyor....

Devamı...

PassoLig Tivibu Süper Paket 29TL Fırsatı

PassoLig Tivibu Süper Paket 29TL FırsatıTIVIBU Süper Paket, Passolig Kart sahiplerine özel ilk 12 ay 29 TL, sonraki 12 ay 39 TL fırsatı sunulmuştur.Bu avantajlı kampanya 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerlidir....

Devamı...

Passolig Takımınızın Atığı Goller TL Dönüştürme Fırsatı

Passolig Takımınızın Atığı Goller TL Dönüştürme FırsatıPassolig Banka Kartı ile farklı günlerde ve tek seferde en az 4 defa 50 TL ve üzeri harcama yapan kart sahipleri, takımlarının Ekim ayı içerisinde Spor Toto Süper Lig ya da PTT 1. Lig?de kazandıkları maçlarda attığı gol kadar indirim kazanacaktır. ...

Devamı...

Tüm PassoLig Kampanyaları