Vodafone'la Vodem Hediye Kampanyası - Detay

Vodafone'la Vodem Hediye Kampanyası kapsamındaki tarifelerden birine 12 ay taahhüt verin, hem Vodem'e ücretsiz sahip olun hem de 1 ay boyunca kullanabileceğiniz 1 GB internet Vodafone'dan bedava oldu.


Vodafone'la Vodem Hediye Kampanyası

Vodafone'nin başlatmış olduğu yeni Vodem Hediye Kampanyası kapsamında artık herkes Süper İnternet deneyimi yaşayabilir Vodafone faturalı tarifelerinin avantajına avantaj eklendi.Vodafone'la Vodem Hediye Kampanyası kapsamındaki tarifelerden birine 12 ay taahhüt verin, hem Vodem'e ücretsiz sahip olun hem de 1 ay boyunca kullanabileceğiniz 1 GB internet Vodafone'dan bedava oldu.

Kampanya Kapsamındaki Tarifeler

Cep Avantaj Midi Cep Kamu 30
Cep Avantaj Vodafone ' lularla Cep Kamu 40
Cep Avantaj Her Yöne Cep Kamu 1000 Midi
Cep Avantaj Her Yöne Ekstra Cep Kamu 1000 Maxi
Cep Avantaj Her Yöne+ -
Red
Red+

Vodafone'la Vodem Hediye Kampanya Detayları

Vodafone ?Konuşana Vodem Hediye" kampanyası kapsamında, 35 TL ve üzeri Cep Avantaj, 30 TL ve üzeri Cep Kamu Tarifelerinden birine 12 ay taahhüt veren bireysel faturalı abonelere, aynı müşteri numarası altında farklı bir faturalı hatla birlikte kullanılmak üzere 1 adet K3570-Z model Vodem (3,6 Mbps) hediye edilecektir .

Vodafone'la Vodem Hediye Kampanyası dahil olan abonelerin, Vodem ile kullanacakları hatta, kampanyaya girdiği an itibariyle bir defaya mahsus olmak üzere 1GB hediye internet yüklenecektir. Hediye internet paketinin kullanım süresi 30 gün olarak belirlenmiştir; 30 gün içerisinde kullanılmayan MB/GB miktarı bir sonraki aya devretmez.

Bu avantajlı kampanyadan üyeleri yararlanabilmeleri için, Hediye Vodem'in tanımlanacağı hat ile abonelerin kampanyaya katıldıkları ses hattının aynı müşteri numarası altında olması gerekmektedir.
Kampanya sadece bireysel faturalı aboneler için geçerli olacaktır.

Kampanya girişinde üyeleri Hediye Vodem kullanacakları farklı bir faturalı hatta daha sahip olmaları gerekmektedir. Müşteriler taahhüt vererek kampanyaya katıldıkları ses hattının dışında yeni veya mevcut faturalı hatlarından herhangi birini Hediye Vodem'lerinde kullanmak üzere seçebilirler.

Hediye Vodem için tanımlanacak olan GSM hattı bu kampanya kapsamında sadece bir kez kullanılabilir.
1 GB hediye internet paketi sadece Hediye Vodem için tanımlanan GSM numarasına yüklenecektir.

Abonenin Vodem tanımlanacak GSM hattını kampanya girişinden itibaren ilk 30 gün içinde iptal etmesi, devretmesi, dondurulması, şebeke içi geçiş yapması ve/veya numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçmesi durumunda hediye olarak tanımlanan 1GB internet paketi iptal edilir.

Taahütname geçerlilik süresi bitiminden önce; üyenin kullanım taahhüdü verdiği tarifenin tanımlı olduğu hattına ilişkin olarak; Vodafone Tip GSM Abonelik Sözleşmesi ile tesis edilen aboneliğin üye tarafından tek taraflı olarak veya yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle Vodafone tarafından feshedilmesi ve/veya hattının dondurulması, iptal edilmesi ve/veya hattını iptal etmesi, dondurması, devretmesi, ön ödemeli hatta çevirmesi, ve/veya numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçmesi durumunda ya da taahhütnamedeki yükümlülüklerine aykırı hareket etmesi, taahhütnamede belirlenmiş tarifeler dışında başka tarifelere geçmesi durumunda; Taahh ütname'ye aykırılık tarihine kadar birikmiş tüm fatura borçlarının yanısıra, cezai şart tutarı aşağıdaki şekilde hesaplanarak abonenin çıkacak ilk faturasına yansıtılacaktır. Cezai şart tutarı:(Cihaz Bedeli / Taahhut suresi ) * kalan ay sayısı) + verilen indirimler (1GB internet bedeli olan 30TL) olarak belirlenmiştir.

Aynı müşteri numarasına ait faturalı bireysel abone, en çok 1 adet GSM numarası ile bu kampanyaya katılabilir.
Vodafone Süper Hızlı Mobil Internet hizmetinden faydalanmanız için 3G yazıp 3636'ya göndererek 3G aboneliğini başlatmış olmanız ve Vodafone 3G promosyon içerisinde olmanız gerekmektedir. Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Aboneler 3G aboneliklerini başlattıkları takdirde promosyon datayı 3G şebekesinde kullanacaklardır; bu durumda abonelere 7.2 Mbps'ye kadar hız ile hizmet verilir.

Aboneliğini 3G'ye açtırmayan üyeleri mevcut data altyapısını (2G/edge) kullanacaklardır.
Kullanım limiti dahilinde üyeleri yurt içi WAP ya da diğer internet sitelerine bağlantı kurduklarında extra ücretlendirilmeyecektir.

Aboneler Vodemlerinde kullanacakları hat için istedikleri tarifeyi seçebilirler; seçmiş oldukları tarife üzerinden ayrıca ücretlendirileceklerdir.

Aboneler ayrıca bir 3G internet paketi seçebilirler, seçmiş oldukları paket üzerinden ayrıca ücretlendirileceklerdir.

Hediye edilen internet paketine satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
Hediye internet kullanımı sadece yurt içinde geçerlidir. Yurt dışında kullanılan internet GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
Hediye olarak verilen internet kullanımı ile üçüncü sahışlara veri transferi yapılamayacaktır.
Hediye internet miktarı bittiği takdirde aboneler hangi internet paketini kullanıyorlarsa onun üzerinden ücretlendirilirler; hiçbir internet paketine sahip olmamaları durumunda standart tarifeden ücretlendirileceklerdir.

Bir GSM numarası sadece bir kere promosyon yararlanabileceklerdir.
Kampanyaya ait cihazlarda oluşabilecek arıza veya herhangi bir nedenle yapılacak olan geri iade işlemlerinden sorumluluk ithalatçı firma, satışın yapıldığı mağazaya aittir. Bu gibi durumlarda VF A.Ş. herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanyaya katılım sadece Vodafone Cep Merkezlerinden ve Vodafone tabelasına sahip alt bayilerden gerçekleştirilecektir.

Vodafone ses hattının üzerinde kampanya dahilindeki tarifeler için ileri tarihli tarife geçiş talebi mevcut olması durumunda, söz konusu ileri tarihli tarife geçiş talebi olan aboneler de talep etmeleri halinde kampanya kapsamına dahil edilir ve ?Konusana Vodem Hediye" kampanyasına giriş yapmasına izin verilir. Promosyon konusu haklar abonenin kampanya kapsamına dahil edilmesi anında tanındığı için; ilgili tarife değişikliği gerçekleşmeden ve/veya gerçekleştikten sonra kampanyadan çıkış yaparsa mevcut ceza koşulları uygulanır.

Bu promosyon mevcut ve planlanan taahhütlü kampanyalarla, cihaz kampanyalarıyla birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer kampanyalara girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkması gerekmektedir.
Vodafone kampanyayı istediği tarihte sona erdirme hakkını saklı tutar.
Vodafone'la Vodem Hediye Kampanyası stoklarla sınırlı olup 31.12.2011 günü sona erecektir.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları