Vodafone Akıllı Telefon Değişim Fırsatı - Detay

Eski akıllı telefonunuzu getirin, son model akıllı telefonlara 1200 TL?ye varan indirimlerle sahip olun.


Vodafone Akıllı Telefon Değişim Fırsatı

Vodafone Akıllı Telefon Değişim Fırsatı Eski akıllı telefonunuzu getirin, son model akıllı telefonlara 1200 TL?ye varan indirimlerle sahip olun.

Vodafone Akıllı Telefon Değişim Fırsatı


Çalışır durumdaki ve aşağıda telefon ve tarife ayrıntılarının bulunduğu tabloda bulunan, telefonlardan birini Vodafone Cep Merkezleri?ne teslim eden ve Vodafone Red S, Red M,Red L , Esnek Faturalı ve Esnek Faturalı Ekstra tarifelerinden birini tercih eden aboneler teslim edilen telefonların durumuna göre belirlenmiş indirimli aylık ek ödemeler karşılığında iPhone 6s 16GB, iPhone 6s Plus 16 GB, iPhone 6s 64, Samsung Galaxy Note5, Samsung Galaxy S6 edge+ model telefonlardan birine indirimli sahip olabilirler.

Bu avantajlı promosyon dahilinde üyeleri indirimden faydalanmaları için öncelikle cep telefonlarının promosyona ?Kabul Edilebilir? olması gerekir.

Bu avantajlı promosyonu dahilinde Cihazların ?Kabul Edilebilir? olması için; çalıntı ya da IMEI numarası kopyalanmamış olmalı, açılıp kapanıyor olmalı, bataryası mevcut olmalı, sıvı teması olmamalıdır.

Vodafone Akıllı Telefon Değişim Fırsatı Ayrıca sadece Apple marka cihazlar için geçerli olmak üzere Iphone güvenlik kilitleme kodu kaldırılmış olmalı ve iphone/ipad?imi bul servisi kaldırılmış olmalıdır.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları