Vodafone Ayda 2TL Cepte Wi-Fi Ve Casper VIA Tablet Kampanyası - Detay

10 cihazı aynı anda internete bağlayan Cepte Wi-Fi. İnterneti yanında taşımak Vodofone ile bu kadar kolay.Ayrıca bu avantajlı kampanya sayesinde ayda 2TL fark ile Casper VIA tablete sahip olabilirsiniz.


Vodafone Ayda 2TL Cepte Wi-Fi Ve Casper VIA Tablet Kampanyası

Vodafone'in başlatmış olduğu Ayda 2TL Cepte Wi-Fi Ve Casper VIA Tablet Kampanyası kapsamında 10 cihazı aynı anda internete bağlayan Cepte Wi-Fi. İnterneti yanında taşımak Vodofone ile bu kadar kolay.Ayrıca bu avantajlı kampanya sayesinde ayda 2TL fark ile Casper VIA tablete sahip olabilirsiniz.

KameraKamera
Ön kamera: 0,3 MP
Arka Kamera: 2 MP

Cepte Wifi + Casper Tablet
En yeni oyunlar, uygulamalar avcunuzun içinde
8 GB depolama kapasitesi
Kablosuz ağ bağlantısı
Sadece 360 gr

Görüntülü konuşma
Sevdiklerinize bağlanın

KameraKamera
Ön kamera: 0,3 MP
Arka Kamera: 2 MP

Cepte Wifi + Casper Tablet
En yeni oyunlar, uygulamalar avcunuzun içinde
En yeni oyunlar, uygulamalar avcunuzun içinde
8 GB depolama kapasitesi
Kablosuz ağ bağlantısı
Sadece 360 gr

İnternet ağına gerek duymadan veri aktarımı
Micro SD Kart girişi
Mini USB girişi
Mini HDMI

Vodafone 12 Kontratlı Cepte Wi-Fi Kampanya Esasları

Vodafone Ayda 2TL Cepte Wi-Fi Ve Casper VIA Tablet Kampanyası kapsaminda 12 ay süresince kampanya ya özel Aylık 6GB İnternet Paketi, Aylık 8GB İnternet Paketi'ni kullanmayı taahhüt eden aboneler her bir internet paketi ve her bir cihaz için ayrı ayrı belirlenmiş aylık ödemeler ve ön ödeme bedelleri karşılığında kampanya kapsamında sunulan Cepte Wi-Fi cihazlarını alabileceklerdir.

Abonelere yansıtılacak aylık ücretin bir kısmı internet paketi bedeli, bir kısmı ise vodem cihaz taksit bedeli olacaktır. Aboneler 12. ayın sonunda Paketlerin indirimsiz/güncel fiyatları üzerinden ücretlendiriliyor olacaklardır.

Bireysel faturalı aboneler için geçerlidir. Kontratlı herhangi bir Vodafone kampanyası olan aboneler bu tekliften yararlanamaz.

Vodafone Ayda 2TL Cepte Wi-Fi Ve Casper VIA Tablet Kampanyası kapsamındaki internet paketlerine abone olabilmek için gsm hattının ses'e kapalı, interenete açık olması gerekmektedir.

Vodafone Vodem Kampanyası kapsamında abonelerin seçebilecekleri paketler ve bunlara ait paket ve cihaz taksit bedelleri aşağıdaki tabloda verilmiştir: Tüm Bedellere KDV, OIV Dahildir.

İlgili Kampanya 12 ay taahhut veren bireysel faturalı aboneler için geçerlidir.

İlgili hattında Kontratlı herhangi bir Vodafone kampanyası olan aboneler bu tekliften yararlanamaz.

Vodafone Ayda 2TL Cepte Wi-Fi Ve Casper VIA Tablet Kampanyası özel aylık 6GB ve 8GB Paketinin aylık kullanım limitlerine ulaşılması durumunda fatura dönemi sonuna kadar bağlantı hızı "1" Kbps?ye düşerek, aboneye bu paketle ilgili daha fazla ücret yansımaz, paket aşımı ücreti uyulanmaz

Üyelerin taahhüt süresinin son ayında, en geç hesap kesim döneminde, taahhüt süresinin bitmesinin ardından hattına tanımlı paketini değiştirmeyi talep etmediği durumda, taahhüt süresini takip eden dönemde Kampanya kapsamında hattına tanımlanmış olan internet paketinin güncel indirimsiz fiyatı üzerinden ücretlendirilmeye devam edilecektir.

Üyelerin pakete yeni abone olmaları durumunda Kampanyaya giriş anlık olup, ilk girişlerde ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp"eşit olarak bölünmüş" kullanıma sunulur. Mevcut data paketi kullanıcılarının Kampanyaya girişleri ise dönem sonu itibariyle olacaktır. Cihaz taksidi ise tam olarak bölünmeden yansır.

Dönem içerisinde yapılan paket iptal işlemleri fatura kesim tarihinde gerçekleşir, abone iptal işlemi yaptığında fatura kesim tarihine kadar hizmetten yararlanmaya devam edip servis ücretini öder.

İlgili paketin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik ücretleri ayrıca ücretlendirilir.

Paket sadece yurt içi kullanımları için geçerlidir.Yurtdışı kulanımlarda standart roaming tarifesi geçerli olur.

İlgili fatura dönemi içerisinde paket kapsamında kullanılmayan kapasite bir sonraki aya devretmez. Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinden düşer.

İlgili paketlerin erişim hızı en fazla 7.2Mbps'dir.

Bir GSM numarası sadece bir kere Kampanyadan yararlanabileceklerdir.

Bireysel müşteri numarasına bağlı 1 abonelik (GSM numaraları) aynı anda Kampanyadan faydalanabilir.

İlgili paket ile internet üzerinden ses iletişimi (VOIP) ve doğrudan dosya paylaşımı (P2P) programları vb. hizmetler kullanılamaz.

Vodafone Ayda 2TL Cepte Wi-Fi Ve Casper VIA Tablet Kampanyası portföyündeki cihazlar Vodafone SIM kartlarıyla sorunsuz çalışmaktadır.

Vodafone Ayda 2TL Cepte Wi-Fi Ve Casper VIA Tablet Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları