Vodafone Faturasız Esnek Spotify Kampanyası - Detay

Vodafone Faturasız Esnek Spotify Kampanyası kapsamında Esnek Spotify paketlerinden dilediğinizi alabilir dakikaların konuşma SMS ve İnternet'in keyfini çıkartabilirsiniz.


Vodafone Faturasız Esnek Spotify Kampanyası

Vodafone'in başlatmış olduğu Faturasız Esnek Spotify Kampanyası kapsamında Esnek Spotify paketlerinden dilediğinizi alabilir dakikkalarca konuşma SMS ve internetin keyfini çıkartabilirsiniz.Faturalı Esnek Ekstra Tarife'deki üyeler, 12 ay taahhüt vermeleri durumunda, tarife ücreti üzerinden 12 ay süresince geçerli Spotify Premium aboneliği ve 12 ay boyunca her ay 500 MB cepten internet kazanacaktır.

Faturasız Esnek Spotify

500 Dakika 5000 SMS 2.5 GB Internet sadece 29,90TL
Yeni hat alarak veya numaranı taşıyarak Esnek tarifeye geçtiyseniz veya zaten Esnek tarifeydeysen tarifene ek 500 MB internet ve 1 aylık Spotify Premium üyeliği sunan Faturasız Esnek Spotify?dan faydalanabilirsiniz.


Faturalı Esnek Spotify

750 Dakika 6000 SMS 3.5 GB Internet 45TL
Numaranı Faturalı Esnek tarifeye taşıyorsan veya Vodafone?daki diğer tarifelerden Faturalı Esnek tarifeye geçiyorsanız, Faturalı Esnek Spotify kampanyasıyla 500 MB internet ve Spotify Premium aboneliğinden yararlanabilirsiniz

Faturalı Esnek Spotify

500 Dakika 4000 SMS 2.5 GB Internet 29 TL

Vodafone Faturasız Esnek Spotify Kampanya Detayları

Bu avantajlı promosyon dahilinde Faturalı Esnek Tarife ve Faturalı Esnek Ekstra Tarife'deki aboneler, 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında, tarife ücreti üzerinden 12 ay boyunca geçerli Spotify Premium aboneliği ve 12 ay boyunca her ay 500 MB cepten internet kazanacaktır. Vodafone Faturasız Esnek Spotify Kampanya dahilinde tarife ücreti üzerinden indirim yapılmayacaktır.

Promosyon bireysel aboneleri için geçerli olup, Vodafone?a gelen veya Vodafone faturalı, faturasız tarifelerden geçişe açıktır.

Vodafone Faturasız Esnek Spotify Kampanya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde promosyondan çıktıklarında, tarifelerini değiştirdiklerinde, hatlarını iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında, numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında promosyondan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda üyenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır.

Vodafone Faturasız Esnek Spotify Kampanya taahhüt süresinden önce sona ermesi durumunda promosyona çıkış tarihinden taahhütname süresi sonuna kadar olan dönem için, promosyon dahilinde taahhüt edilmiş toplam tutarı aşmaması koşuluyla cezai şart olarak, promosyondan çıkış tarihine kadar, promosyona?da kalınan her ay için 15 TL olmak üzere hesaplanacak olan toplam tutar Vodafone tarafından aboneye gönderilecek ilk faturaya ceza bedeli olarak yansıtılacaktır.

Bir üyelerin maksimum 1 hattı ile promosyon yararlanabilir.

Kampanya çıkışları anlık olur ve çıkış yapılan fatura döneminde verilen fayda çıkış işleminden sonraki ilk fatura dönemine kadar sürer.

Vodafone Faturasız Esnek Spotify Kampanya kapsamında aboneler kampanyalarının herhangi bir anında Faturalı Esnek Tarife'den Faturalı Esnek Ekstra Tarife'ye ya da tam tersi şekilde tarife değişitrebilirler. Bu durumda abonelerin promosyon kaldığı yerden devam eder ve herhangi bir cezai bedel onlara uygulanmaz.

Vodafone Faturasız Esnek Spotify Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları