Vodafone HTC One Kampanyası - Detay

HTC One Kampanyası kapsamında artık son teknoloji akılı bir telefon sahibi olmak Vodafone ile çok kolay Üstelik ayda 40TL'den başlayan fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.


Vodafone HTC One  Kampanyası

Vodafone'un başlatmış olduğu HTC One Kampanyası kapsamında artık son teknoloji akılı bir telefon sahibi olmak Vodafone ile çok kolay.Üstelik bu kampanya ile Aylık faturanıza 40TL den başlayan fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.Vodafone HTC One  Kampanyası kapsamında 24 ay süresince Red Classic, Red, Red Elite,Red Classic Extra, Red Extra, Red Elite Extra, Genç Avantaj Ekstra, Faturayı Aşmayan Ekstra; 36 ay süresince Red Classic, Red ve Red Elite tarifelerinden birini kullanmayı taahhüt eden üyeler her bir tarife için ayrı ayrı belirlenmiş aylık ek ödemeler karşılığında promosyon kapsamında sunulan telefonun sahibi olabileceklerdir.

Ekran: 5.0"
Kamera: HTC UltraPixel Duo Kamera
İşletim Sistemi: Android OS, v4.4.2 (KitKat)
İşlemci: : 2,3 GHz Dört Çekirdekli İşlemci
Red
Classic
70 TL Red Classic Extra
95 TL Red Extra
85 TL Red Elite Ekstra
125 TL Red Classic
70 TL Red
95 TL Red Elite
Üretici : HTC
Kutunun İçindekiler
Cihaz
Şarj Adaptörü
Kullanım Kılavuzu
USB Kablosu
Kulaklık
Genel Özellikler
İşlemci
Qualcomm Snapdragon 801 2.3 GHz Dört Çekirdekli İşlemci
İşletim Sistemi
Android OS, v4.4.2 KitKat
Ağırlık 160 g
Görüntü & Boyut
Çözünürlük
1920 x 1080 Full HD
Boyutları (mm)
146.4 x 70.6 x 9.35 mm
Ekran boyutu
5 inç 1080p Full HD Dokunmatik Ekran
Hafıza & Pil
Dahili/Harici hafıza
2 GB Ram 16 GB Dahili Hafıza (128 GB?a kadar MicroSD desteği)
Pil türü
2600 mAh Li-Polimer batarya
Kamera & Video
Kamera
UltraPiksel Ana Kamera
İkinci kamera
5 MP Ön Kamera
Bağlantı
GSM 3G / GPRS / EDGE / WCDMA
Wi-Fi
WLAN IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth
Bluetooth 4.0
NFC
Dahili GPS
Diğer
Dijital Pusula
Corning Gorilla Glass 3

Vodafone HTC One  Kampanya Detayları

Son 12 aydır faturalı Vodafone abonesi olan, son 12 ayda ?dondurulmuş? veya ?iptal? statüsüne girmemiş olan, son 6 aylık ödenmiş toplam faturalarının tutarı en az 150 TL olan, son 6 ay içerisinde kısıtlanmış ise faturalarını kısıtlanma tarihinden sonraki 5 gün içerisinde ödemiş olan aboneler kredi kartsız kampanyaya katılabileceklerdir.

Vodafone HTC One  Kampanyası dahilinde geçerli kredi kartı olmayan ve Vodafone tarafından belirlenen kurallara uymayan aboneler bu promosyon dahil edilemeyeceklerdir. Vodafone kara listelerinde yer almayan müşteriler promosyon dahil edileceklerdir. Üyelerine kampanyaya katılmak istedikleri hatlarını minimum 48 saat önce aktive etmeleri gerekmektedir.

Üyeler müşteri numaraları altında yer alan hatlardan en az bir tanesinin aşağıdaki kurallara uyması durumunda üyeler için kredi kartıyla ödeme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler son 12 aydır faturalı Vodafone abonesi olması ve/veya son 12 aydır kısıtlı/dondurulmuş statüsüne girmemiş olması ve bu hatta ait son 6 aylık fatura tutarının en az 150 TL olması kredi kartıyla ödeme zorunluluğu olmaması için aranan şartlardır. Müşterinin herhangi bir hattında Son Ödeme Tarihini 5 gün geçmiş ve ödenmemiş bir faturası olmamalı.

Numara taşıyan ve yeni hat tesis eden üyelere referans hat kontrolü yapılarak promosyonlar dahil edileceklerdir. Hattın bağlı olduğu müşteriye ait başka bir hat varsa ve bu referans hattın promosyon giriş koşullarını kapsaması halinde kampanyaya dahil edilebilecektir.

Bu avantajlı kampanya yukarıdaki koşulları sağlayan üyelere alternatif olarak aşağıdaki koşulları sağlayan hatlar için de kredi kartıyla ödeme zorunluluğu bulunmamaktadır:

Vodafone HTC One  Kampanyası ile numarasını son 90 gün içinde Vodafone faturalıya taşımış olan veya son 90 gün içinde Vodafone faturalı hat tesis eden müşteri için Vodafone bayi çalışanı KKB internet sitesi üzerinden ?KKB Risk Raporu?na erişebiliyor ise ve alınan raporda müşterinin kredi notu en az 1460 ise, ?Gecikmedeki bakiye toplamı (E2)? 100 TL?yi aşmıyorsa ve ?Toplam Takip Bakiyesi (F3)? 0TL ise hat kampanyalardan kredi kartsız yararlanabilir.

Vodafone HTC One Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları