Vodafone LG G3 16 GB Cihaz Kampanyası - Detay

Vodafone LG G3 16 GB Cihaz Kampanyası kapsamında Ekran 5.5, Kamera 13 MP İşletim Sistemi Android 4.4 olan ve İşlemcisi 2.5 GHz Dört Çekirdekli bu telefona vodafone sayesinde çok rahat sahip olabilirsiniz.


Vodafone LG G3 16 GB Cihaz Kampanyası

Vodafone'in başlatmış olduğu LG G3 16 GB Cihaz Kampanyası kapsamında Ekran 5.5, Kamera 13 MP
İşletim Sistemi Android 4.4 olan ve İşlemcisi 2.5 GHz Dört Çekirdekli bu telefona vodafone sayesinde çok rahat sahip olabilirsiniz.

LG G3 16 GB için faturalı tarife seçenekleri

Tarife/ Paket Ücreti 25 TL Ek Ücret 70TL Aylık Ücret 95TL

LG G3 16 GB Özellikleri
Üretici : LG
Kutunun İçindekiler
Cihaz
Kullanım Kılavuzu
Garanti Belgesi
Şarj Cihazı
Genel Özellikler
İşlemci
2,5 GHz Dört Çekirdekli İşlemci
İşletim Sistemi
Android 4.4 (KitKat)
Görüntü & Boyut
Ağırlık
150 g
Ekran boyutu
5,5 inç
Hafıza & Pil
Dahili/Harici hafıza
2 GB Ram 16 GB Dahili Hafıza
Pil türü
3000 mAh batarya
Kamera & Video
Arka Kamera
13 MP Ana Kamera
Ön Kamera
2.1 MP

Vodafone LG G3 16 GB Cihaz Kampanya Detayları

Promosyon stoklarla sınırlıdır.

Vodafone LG G3 16 GB Cihaz Kampanyası dahilinde 24 ay süresince Red xSmall, Red Classic, Red Classic Extra, Red Red Extra, Red Elite Extra, Red Small, Red Medium, Red Large, Red Elite, Faturalı Esnek ve Faturalı Esnek Extra; 36 ay süresince Red Classic, Red Classic Extra, Red Extra ve Red Elite Extra, Red Small, Red Medium, Red Large, Red Elite tarifelerinden birini kullanmayı taahhüt eden aboneler her bir tarife için ayrı ayrı belirlenmiş aylık ek ödemeler karşılığında kampanya kapsamında sunulan telefonun sahibi olabileceklerdir.

Son 12 aydır faturalı Vodafone üyesi olan, son 12 ayda ?dondurulmuş? veya ?iptal? statüsüne girmemiş olan, son 6 aylık ödenmiş toplam faturalarının tutarı en az 150 TL olan, son 6 ay içerisinde kısıtlanbayimış ise faturalarını kısıtlanma tarihinden sonraki 5 gün içerisinde ödemiş olan üyeleri kredi kartsız promosyona katılabileceklerdir.

Numara Taşıma ile gelen üyeleri ve yeni aktivasyon yapan üyeleri promosyondan yalnızca kredi ile yararlanabilecektir. Hattın bağlı olduğu üyeleri başka bir uygun hattının olmaması durumunda abone en az 6 ay sonrakredi kartlı promosyonda dahil edilebilir.

Vodafone LG G3 16 GB Cihaz Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları