Vodafone Samsung Galaxy S4 Mini 23TL Kampanyası - Detay

Vodafone'nin başlatmış olduğu Samsung Galaxy S4 Mini 23TL Kampanyası kapsamında Vodafone'e faturanıza ek ayda 23 TL?den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.


Vodafone Samsung Galaxy S4 Mini 23TL Kampanyası

Vodafone'nin başlatmış olduğu Samsung Galaxy S4 Mini 23TL Kampanyası kapsamında Vodafone'e faturanıza ek ayda 23 TL?den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Samsung Galaxy S4 Mini Özellikleri

Ağırlık (gr.) 107 Artırılabilir Hafıza Var
Bellek(MB) 1,5 GB RAM Bluetooth Var
Boyutlar (cm) 124.6 x 61.3 x 8.94 mm. Dijital Kamera Var
EKRAN BOYUTU 4,3" Ekran Tipi Super AMOLED
Garanti Süresi(Yıl) 2 İşlemci Hızı (Mhz) 1,7 Ghz Çift Çekirdek
İşletim Sistemi Android Kamera Çözünürlüğü(Piksel) 8 MP
Klavye Tipi Dokunmatik MARKA SAMSUNG
MODEL I9190 GALAXY S4 MINI Pil 1900 mAH
Saklama Kapasitesi (Mb) 8 GB USB Var
3G Var Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı) Var
PUSH E-MAIL DESTEĞİ Var EDGE Var
GPS Var Dokunmatik Ekran Var
Desteklenen Hafıza Kartı microSD Hafıza Artıma Kapasitesi 64 GB' a Kadar

Vodafone Samsung Galaxy S4 Mini 23TL Kampanyası Detayları

İhtiyacınıza uygun tarifeyi seçin, Samsung Galaxy S4 Mini?ye çok avantajlı ek ödemelerle kolayca sahip olun.

Hemde, içerisinde internet olmayan tarifelerde, paket tutarını aşmayan Net Avantaj 250 MB'lık Süper İnternet paketi 2 ay boyunca HEDİYE!

Vodafone Samsung Galaxy S4 Mini 23TL Kampanyası cihaz alan abonelerimiz, aynı zamanda Vodafone Red %30 Aile İndirimi kampanyasından faydalanamamaktadır.

İşte zarif ve güçlü, GALAXY S4 mini. Yaşam arkadaşı olarak GALAXY S4'ün temel niteliğini ve felsefesini paylaşır. Büyüleyici küçük tasarımı, her durumda sorunsuz bir şekilde taşımanızı sağlar. Kompaktlığın ve gücün mükemmel bir karışımı olarak GALAXY S4 Mini, her türlü eğlenceye çekinmeden katılmanıza olanak sağlar

Canlı ve geniş 4.3 inç qHD sAMOLED ekranla beraber sıra dışı dış malzemesi, performanstan ödün vermeden mükemmel bir estetik sunar. Sanatsal kompakt tasarım ek rahatlık sağlar ve elin içine mükemmel bir şekilde sığabilir.

Güçlendirilmiş işlemci, büyük dahili hafıza, dahili yüksek çözünürlüklü kamera ve çeşitli bağlantı seçenekleri, günlük sıradan şeyleri özel anlara çeviren sonsuz sayıda zorlukla yüzleşmeniz için size güven verir.

Vodafone Samsung Galaxy S4 Mini 23TL Kampanyası Kullanıcı bellek alanı, sistem dosyaları sebebiyle toplam bellek alanından daha az olabilir. Kullanıcı belleği, bölgeye, operatöre ve destekleyen dile göre farklılık gösterebilir ve yazılım güncellemesi sonrasında değişebilir.

Coğrafi bilgiler, yerel eğlence programları, popüler restoranlar ve ilgi alanları da dahil seyahat önerileri ve tur rehberliği elde edebilirsiniz. Entegre yerel uygulamalar, çeşitli akıllı fonksiyonları ve hizmetleri kusursuzca sunar.

Vodafone Samsung Galaxy S4 Mini 23TL Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları