Vodafone Smart 6 ile Digiturk Telefonda Fırsatı - Detay

Vodafone Smart 6 akıllı cihazını alarak yanında Digiturk Play kampanyası ayda 5 TL'ye maçları HD kalite izleme şansını yakalıyor.


Vodafone Smart 6 ile Maç Keyfi Fırsatı

Digiturk play ile takımınızın tüm maçlarını istediğiniz yerde canlı izleyebilmek için 24 ay taahhütlü Vodafone Smart 6 Digiturk Play kampanyasına, ya da 12 ay taahhütlü Vodafone Smart 6 Digiturk Play kampanyasına katılarak bu fırsatı yakalayabilirsiniz. Vodafone Smart 6 telefonuna sahip olarak, tarifenize ek ayda 5 TL'ye Süperlig Taraftar Paketi hemde ekstra 6 GB internet yararlanın.

Vodafone Smart 6 ile Maç Keyfi Fırsatı Detayları

Fırsata katılan aboneler, Digiturk Play uygulaması ile 34 Hafta boyunca sinema üyeliği veya Süper Lig Taraftar paketi üyeliğinden birini kullanabilicekler.

Fırsata tabi olarak  Digiturk Play kampanyası sadece yurt içinde kullanılabilecek.

Süper Lig Taraftar paketi seçen aboneler seçeceklri takımın maçlarını 34 hafta boyunca Spor Toto Süper Lig?in 2016-2017 sezonu sonuna kadar olan maçları izleme hakkına sahip olurlar.

Sinema üyeliği seçen aboneler 12 ay boyunca Digiturk Play Sinema üyeliğini kullanmaya başlayacaklar.

Digiturk Play kampanyası abonelere gönderilecek olan kod tek kullanımlık ve bir GSM numarası sadece 1 tane promosyon kodu alabilir. Kodu kullanmak için Digiturk Play'e üyü olmanız gerekmektedir. Ücretsiz üyelik işlemi sırasında kimlik bilgilerini girilmesi gereklidir. Bu bilgiler Digiturk tarafından saklı tutulur.

Digiturk Play aboneliğinizi başlatmak için DIGITURK PLAY yazarak 6666?ya SMS atabilirsiniz. Sonrasında bu kısa numaradan size gelecek olan promosyon koduyla, web adresini ziyaret ederek dilediğiniz aboneliği seçip başlatabilirsiniz.

 


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları