İş Bankası iPhone6 Çekiliş Kampanyası - Detay

İş Bankası iPhone6 Çekiliş Kampanyası dahilinde 10 adet iPhone 6'dan birini kazanma sansı yakalayın.


İş Bankası iPhone6 Çekiliş Kampanyası

İş Bankası'ın başlatmış olduğunuz iPhone6 Çekiliş Kampanyası kapsamında 10 adet iPhone 6'dan birini kazanma sansı yakalayın. Bu avantajlı kampanyaya katılmak isteyenler 31 Marta kadar başvurabilirler.

İş Bankası iPhone6 Çekiliş Kampanya Detayları


bilgilendirme tercihlerinizi güncelleyebilir ve çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.

Bu promosyon MPİ?nin 04.02.2015 tarih ve 58259698-255.01.02/355-862 sayılı izni ile T. İş Bankası A.Ş. tarafından düzenlenmiştir.

Promosyon 01.03.2015 (Saat 00:01) ? 31.03.2015 (Saat 23:59) tarihleri arasında geçerlidir.

İş Bankası iPhone6 Çekiliş Kampanyası tarihleri arasında pazarlama iletişimlerine izin onayını iptal edenlerin çekiliş hakkı iptal edilecektir.

Promosyon katılımlarda, T. İş Bankası A.Ş. kayıtlarındaki bilgiler esas alınacaktır, bu bilgilerin doğruluğundan abonenin kendisi sorumludur.

Çekilişte 10 kişi IPHONE 6 16GB 4.7? CEP TELEFONU (Hat ve Kart Hariçtir) ikramiyesi kazanacaktır.

Bu çekilişe 18 yaşından küçükler, T.İş Bankası A.Ş. mensupları, ESTABOOM çalışanları ve kampanya bitiş tarihi itibarı ile teknik inceleme sonucunda T. İş Bankası?ndan idari veya kanuni takibe konu aboneler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

İş Bankası iPhone6 Çekiliş Kampanyası KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.

İş Bankası iPhone6 Çekiliş Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer İş Bankası Kampanyaları


İş Bankası Bankkart Kampanyası

İş Bankası Bankkart Kampanyasıİş Bankası Bankamatik Kart'a özel farklı günlerde yapılacak her 150 TL üzeri harcamalarda 20 TL'lik maxi puan hediye!...

Devamı...

Türkiye İş Bankası Sonbahar Kampanyası

Türkiye İş Bankası Sonbahar KampanyasıSonbahar kampanyası kapsamında Türkiye İş Bankası avantajlı tekliflerle müşterilerine İhtiyaç Kredisi sunuyor....

Devamı...

İşbank Yüz Yüze Bankacılık Beymen Club Fırsatı

İşbank Yüz Yüze Bankacılık Beymen Club FırsatıYüz Yüze Bankacılık abonelerine 22-23-24 Haziran tarihlerinde Beymen Club mağazaları ve beymenclub.com?dan yapacakları harcamalarda %50 indirim ayrıcalığı....

Devamı...

İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsatı

İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsatı23 Mayıs ? 6 Haziran 2016 tarihleri arasında, kampanyamıza dahil seyahat acentelerinden Maximum Kart'ınızla tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk alışverişinize 75 TL MaxiPuan hediye....

Devamı...

Tüm İş Bankası Kampanyaları