İşbank Samsung 250 TL İndirim Fırsatı - Detay

15 Mayıs?a kadar Samsung Addwash çamaşır makinesi ya da Twincooling buzdolabı harcamalarda 250 TL indirim ayrıcalığı sunuyor.


İşbank Samsung 250 TL İndirim Fırsatı

İşbank'ın başlatmış olduğu Samsung 250 TL İndirim kampanyası kapsamında Fırsatı 15 Mayıs?a kadar Samsung Addwash çamaşır makinesi ya da Twincooling buzdolabı harcamalarda 250 TL indirim ayrıcalığı sunuyor.

İşbank Samsung 250 TL İndirim Fırsatı Detayları


Promosyon 15 Mayıs 2016 tarihine kadar geçerlidir.

250 TL indirimden faydalanabilmek için ödemenin İş Bankası Kredi Kartları ile yapılması ve promosyona kodunun harcama sırasında firma yetkilisine gösterilmesi gerekmektedir.

Bu avantajlı proosyon İndirimlerinden yararlanılabilmesi için kullanılacak promosyon kodları Yüz Yüze Bankacılık aboneye e-posta yolu ile iletilecektir.

İşbank Samsung 250 TL İndirim Fırsatı Bankamatik Kartı, Maximum Aidatsız Kart, İş'te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Vadematik Kart, Şirket Kredi Kartı ve Ziraat Maximum Kartlar dahil değildir.

İsbank Samsung 250 TL İndirim Fırsatı stoklarla sınırlıdır ve sadece Samsung bayilerinde geçerlidir. Promosyon geçerli olduğu bayi listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Satın alınan ürünlerin 7 gün içerisinde kurulması gerekmektedir.


Diğer İş Bankası Kampanyaları


İş Bankası Bankkart Kampanyası

İş Bankası Bankkart Kampanyasıİş Bankası Bankamatik Kart'a özel farklı günlerde yapılacak her 150 TL üzeri harcamalarda 20 TL'lik maxi puan hediye!...

Devamı...

Türkiye İş Bankası Sonbahar Kampanyası

Türkiye İş Bankası Sonbahar KampanyasıSonbahar kampanyası kapsamında Türkiye İş Bankası avantajlı tekliflerle müşterilerine İhtiyaç Kredisi sunuyor....

Devamı...

İşbank Yüz Yüze Bankacılık Beymen Club Fırsatı

İşbank Yüz Yüze Bankacılık Beymen Club FırsatıYüz Yüze Bankacılık abonelerine 22-23-24 Haziran tarihlerinde Beymen Club mağazaları ve beymenclub.com?dan yapacakları harcamalarda %50 indirim ayrıcalığı....

Devamı...

İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsatı

İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsatı23 Mayıs ? 6 Haziran 2016 tarihleri arasında, kampanyamıza dahil seyahat acentelerinden Maximum Kart'ınızla tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk alışverişinize 75 TL MaxiPuan hediye....

Devamı...

Tüm İş Bankası Kampanyaları